СОФИЙСКИ АРБИТРАЖЕН СЪД

СОФИЙСКИ АРБИТРАЖЕН СЪД

ПРИ МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРАВОСЪДИЕ И АРБИТРАЖ

Софийският арбитражен съд към Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж” е независима правораздавателна институция. Ние сме част от международна общност, в която към момента са заявили членство 17 държави.

СОФИЙСКИ АРБИТРАЖЕН СЪД

ПРИ МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРАВОСЪДИЕ И АРБИТРАЖ

Софийският арбитражен съд към Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж” /МАПА/ е независима правораздавателна институция. Ние сме част от международна общност, в която към момента са заявили членство 17 държави.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

null

Ние, членовете на Софийския арбитражен съд при Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж” вярваме, че днес не е достатъчно просто да бъдеш добър професионалист. Необходимо е да сме ангажирани с проблемите на страната си. И да носим своята отговорност за бъдещето на нашите деца.

null

Демографският срив е един от глобалните проблеми на цяла Европа. Но за България това е въпрос дали изобщо ще ни има утре. Затова сме убедени, че трябва да се борим за всеки човешки живот, за всяко бъдещо българско дете! В България има повече от 145 000 двойки, които се нуждаят от асистирана репродукция, за да заченат дете. А според медицинските специалисти, от година на година броят им става все по-голям.

Ние вярваме, че едва ли има по-голяма радост за едно семейство от това, в дома му да се чуе така чакания детски плач. Затова с убеденост подкрепяме каузата на Фондация „Искам бебе”, която подпомага двойките с репродуктивни проблеми.

null

И нашата подкрепа не е само на думи или с епизодични участия. Председателят на Софийския арбитражен съд при Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж” г-жа Мария Янева е и председател на „Искам бебе”. А с каузата са ангажирани всички членове на организацията ни.

null

НАКРАТКО ЗА АРБИТРАЖА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АРБИТРАЖЪТ?

КАКВИ СА ПРЕДИСТВАТА НА АРБИТРАЖА?

ДОСТАТЪЧНО НАДЕЖДЕН ЛИ Е АРБИТРАЖЪТ?

СОФИЙСКИ АРБИТРАЖЕН СЪД

НОВИНИ

ЗАТВОРИ МЕНЮТО